Ziarul electronic al arădenilor

Florin Iacob (UTA) nu se poate prezenta la echipa naţională, din motive medicale

FRF a anunţat, duminică seară, că fotbalistul echipei UTA Arad, Florin Iacob, convocat pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate prezenta la naţională.

„Portarul Florin Iacob (UTA Arad), convocat pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate alătura lotului naţional din motive medicale. Multă sănătate, Florin! Te aşteptăm să la următoarele partide!”, se arată pe site-ul Federaţiei.

România va disputa două partide amicale în luna martie, ambele transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi:

România – Grecia, vineri, 25 martie, ora 20.15, stadion Steaua

Israel – România, marţi, 29 martie, ora 20.45, stadion Netanya.

UPDATE

Portarul echipei Rapid Bucureşti, Horaţiu Moldovan, a fost convocat la lotul naţionalei României, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Moldovan, testat pozitiv înainte de definitivarea lotului României, a primit rezultat negativ la testările rapide ulterioare. A efectuat astfel şi un test PCR, de asemenea cu rezultat negativ. În această situaţie, se poate alătura lotului şi o va face la finalul perioadei de carantinare scursă de la rezultatul pozitiv iniţial.

În schimb, Florin Iacob (UTA Arad), convocat iniţial pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate alătura lotului naţional după un test pozitiv la COVID-19.

Fotbal. Jucătorii convocați la echipa națională pentru meciurile amicale cu Grecia şi Israel

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.