Ziarul electronic al arădenilor

Florin Iacob și Liviu Antal, în echipa etapei a 5-a

Jucătorii echipei UTA Arad, Florin Iacob și Liviu Antal, fac parte din echipa etapei a 5-a, întocmită de Liga Profesionistă de Fotbal, care prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

De asemenea, după meciul câștigat de UTA împotriva Universității Craiova, Liviu Antal se află printre evidențiații etapei, top întocmit de deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 5-a:

Portar: Florin Iacob (UTA/7 de ani) – A închis foarte bine poarta şi în acest meci. Este un portar experimentat, care dă siguranţă echipei.

Fundași: Claudiu Belu-Iordache (Rapid/27 de ani) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon, controlând perfect flancul drept. Cristian Săpunaru (Rapid/37 de ani) – A fost liderul care şi-a condus echipa spre succes în derby. Este un exemplu pentru tinerii fotbalişti din Liga 1. Grigore Turda (FC Argeş/24 de ani) – Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a înscris şi golul care a adus liniştea în tabăra piteştenilor. Junior Morais (Rapid/35 de ani) – A depus un efort fantastic pe toată durata derby-ului, reuşind să acopere perfect ambele faze de joc.

Mijlocași: Liviu Antal (UTA/32 de ani) – Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 45-a reuşită din contul său pe prima scenă. Jonathan Rodriguez (CFR Cluj/31 de ani) – A dominat centrul terenului. A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor. Malcom Edjouma (FC Botoşani/24 de ani) – A făcut faza din care moldovenii au marcat singurul gol al meciului de la Mediaş. Este un jucător care merită o atenţie deosebită, evoluţiile sale fiind tot mai bune. Cristi Dumitru (FC Argeş/19 ani) – Revenit la Piteşti, a înscris un gol şi a fost printre cei mai buni de pe teren.

Atacanți: Bogdan Rusu (CS Mioveni/31 de ani) – A marcat golul care i-a dus Mioveniului a doua victorie la rând pe teren advers. Graţie reuşitei sale, argeşenii au urcat până pe locul 10. Adam Nemec (FC Voluntari/35 de ani) – A marcat singurul gol al meciului cu Academica. A fost a 22-a reuşită pe prima scenă din România pentru jucătorul slovac.

Antrenorul etapei: Marius Croitoru (FC Botoşani/40 de ani) – Continuă să facă minuni pe banca Botoşaniului, asta chiar dacă lotul s-a schimbat mult şi în această vară. Remarcabil faptul că păstrează stilul ofensiv, un stil plăcut oricărui microbist.

* Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.

Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 5-a:

FC Voluntari – Academica Clinceni 1 – 0, Adam Nemec (FC Voluntari)

CFR Cluj – Farul Constanţa 1 – 0, Gabriel Debeljuh (CFR Cluj)

FC U Craiova 1948 – Chindia Târgovişte 0 – 0, Marco Dulca (Chindia)

UTA Arad – Universitatea Craiova 1 – 0, Antal Liviu (UTA Arad)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Argeş Piteşti 0 – 2, Cristian Dumitru (FC Argeş)

FC Rapid 1923 – FCSB 1 – 0, Cristian Săpunaru (Rapid)

Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 0 – 1, Malcom Edjouma (FC Botoșani)

Dinamo – CS Mioveni 0 – 1, Bogdan Rusu (CS Mioveni).

Liga I. UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.