Ziarul electronic al arădenilor

Florentina Horgea, noul prefect al județului Arad

Florentina Horgea a fost numită, joi, în funcția de prefect al județului Arad, conform unei hotărâri a Guvernului.

Florentina Horgea, care a ocupat funcția de subprefect, îl va înlocui pe Cosmin Pribac, cel mai longeviv prefect al Aradului în funcție, după 1990. Pribac a fost numit în funcția de prefect al județului Arad în anul 2012.

„Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi (joi – n.r.), o serie de hotărâri referitoare la eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi. Astfel, au fost aprobate două hotărâri privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Arad de către Pribac Cosmin-Valentin şi, respectiv, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Arad de către Horgea Florentina. Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Arad de către Horgea Florentina“, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Florentina Horgea a ocupat funcția de subprefect din noiembrie 2014.

Florentina Horgea, a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, în anul 2000.

Începând cu anul 2002 a activat ca şi consilier juridic  superior în cadrul departamentului de specialitate din Primăria Municipiului Arad.   Deţine o diplomă de masterat în „Management şi finanţare în administraţia publică locală”, obţinută urmând cursurile  Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.