Ziarul electronic al arădenilor

Firme care efectuează lucrări pe domeniul public din Arad, amendate

Noi măsuri sancționatorii în cuantum de 5.000 de lei au fost aplicate miercuri, 27 noiembrie 2019, de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, unor operatori care derulează lucrări de infrastructură în cartierul Micălaca.

Amenzile au vizat nerespectarea de către aceștia a prevederilor HCLM 235/2015, de aprobare a Regulamentului privind avizarea, executarea, urmărirea și recepționarea calitativă a lucrărilor edilitar-gospodărești (carosabil, trotuare, platforme, alei și zone verzi) din municipiul Arad, respectiv derularea lucrărilor fără a deține avizele necesare, conform legislației în vigoare și neridicarea materialelor rezultate în urma executării săpăturilor.

Potrivit prevederilor legale, operatorul are obligația de a elimina de pe domeniul public materialele rezultate în urma organizării de șantier până la finalul zilei de lucru.

Acțiunile de responsabilizare a firmelor implicate în proiectele de ample de refacere a infrastructurii din municipiul Arad vor continua.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.