Ziarul electronic al arădenilor

Firmă obligată să refacă carosabilul după ce a efectuat lucrări, în municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad i–a pus în vedere operatorului care execută lucrările la rețeaua de gaz din intersecția străzilor Tudor Vladimirescu – Crișan – Gheorghe Popa de Teiuș că la final îi revine obligația de a readuce la starea inițială, pe cheltuiala sa, toată partea carosabilă, nu doar zona afectată de săpătură, respectiv toată intersecția străzilor Tudor Vladimirescu – Crișan – Gheorghe Popa de Teiuș.   

Recent prin programul de Întreținere și reparații străzi, municipalitatea a executat, prin operatorul contractat în acest scop, lucrări de reparații pe strada Tudor Vladimirescu până în proximitatea intersecției cu strada Crișan știind că în această zonă erau programate lucrări la rețeaua de gaz,  avizate în Comisia de Sistematizare a Circulației din municipiul Arad.

Întrucât lucrările la rețeaua de gaz s-au extins și în zona deja asfaltată, Primăria Arad a cerut operatorului readucerea la starea inițială a întregii zone afectate de lucrări – intersecția străzilor Tudor Vladimirescu – Crișan – Gheorghe Popa de Teiuș și tronsonul de pe strada Tudor Vladimirescu – totul pe chetuiala sa, în conformitate cu HCLM nr.136/2020 privind stabilirea modului de eliberare a Acordului/autorizației privind racordul la rețelele tehnico – edilitare și a Avizului de săpătură realizate pe proprietăți aparținând domeniului public al municipiului Arad și care afectează structura căilor de comunicații rutiere, străzilor, podurilor, parcărilor pistelor de biciclete, trotuarelor/aleilor etc. terenurilor de sport precum și spațiilor verzi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.