Ziarul electronic al arădenilor

Firma care trebuia să deszăpezească drumurile din Arad, amendată

Operatorul de salubritate responsabil cu deszăpezirea municipiului Arad a fost amendat, luni seara, de polițiștii rutieri, pentru că nu a acționat pentru a asigura viabilitatea drumurilor.

„Întrucât condițiile meteo nefavorabile au îngreunat traficul rutier, iar societatea care avea obligativitatea de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant pe șoselele din municipiul Arad nu a acționat, formându-se polei, polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea și sancționarea reprezentantului societății respective. Conform art. 3 pct.1 din HG 1391/ 2006 si art. 105 pct.28 din OUG195/2002, societatea a fost sancționată cu 21 puncte de amenda, respectiv 3.045 de lei“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

În cursul serii de luni, Biroul de presă al Primăriei Arad a transmis un comunicat de presă în care se menționa că „operatorul de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.RER Ecologic Service Oradea, acţionează la această oră în mai multe zone din municipiu“.

„Intervenţiile operatorului specializat se axează pe combaterea formării poleiului. Se intervine cu 5 autospeciale şi se împrăştie material antiderapant pe pante, rampe, poduri, pasaje rutiere, dar şi pe principalele artere din oraş. Urmează să se intervină în toate cartierele din municipiu. În cazul în care ninsorile  continuă, se va interveni şi cu pluguri pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea căilor publice în funcţiune“, se mai explica în comunicatul de presă.

CITITI SI: Firma care trebuia să deszăpezească drumurile din Arad a mai primit două amenzi

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.