Ziarul electronic al arădenilor

Finala Cupei şi meciurile din competiţiile organizate de FRF au fost amânate

minge-de-fotbalComitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis amânarea finalei Cupei României, care trebuia să se dispute între echipele Dinamo şi CFR Cluj dar şi a tuturor meciurilor ce urmau să se dispute în cadrul tuturor competiţiilor organizate de FRF.

„Ca urmare a tragediei din timpul desfăşurării jocului Dinamo 1948 SA Bucureşti – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, toate jocurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de fotbal în sală şi fotbal feminin) în perioada 7 – 9 mai 2016 se amână“, se arată într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, de FRF.

Din aceleaşi motive, Finala Cupei României programată iniţial pentru data de 10 mai 2016 se amână şi urmează a se desfăşura la data de 17 mai 2016.

„Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federaţia Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de urgenţă“, se mai menționează în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.