Ziarul electronic al arădenilor

Filmul „Micuțul Nicolas în vacanță“, la Cinematograful Arta

Programul de educație prin cinematografie inițiat la începutul acestui an continuă, așa cum deja i-am obișnuit pe tinerii cinefili, în prima sâmbătă a fiecărei luni.

Sâmbătă, 6 aprilie, la cinematograful Arta, de la ora 11.00, va rula pelicula franceză „Micuțul Nicolas în vacanță“.

Filmul este în limba franceză cu subtitrare în limba română și se adresează în principal celor cu vârsta peste 8 ani.

Filmul vă invită la o experiență relaxantă, amuzantă și plină de peripeții împreună cu cei dragi.

Inspirat din benzile desenate ale lui Rene Goscinny și Jean Jacques Sempe franciza din anii ’60 s-a transformat într-o experiență cinematografică fantastică care reunește mai multe generații de spectatori și caracterele lor preferate din copilărie.

Acțiunea filmului este plasată la finalul anului școlar și în sfârșit a sosit vacanța mult prea așteptată. Micuțul Nicolas împreună cu părinții și bunica lui pornesc spre mare și se cazează în hotelul Beau-Rivage. Ajuns la mare, Nicolas își face prieteni repede: îl are pe Blaise, care trăiește acolo; Fructueux, el mănâncă tot ce se află în fața lui chiar și pește crud. Nicolas o cunoaste și pe Isabelle, o fată care îl urmărește oriunde cu ochii larg deschiși.

Biletele pot fi achiziționate de la cinematograful Arta, de marți până joi, între orele 10.00 – 17.00, vineri, între orele 10.00 – 14.00, sau cu două ore înainte de începerea filmului.

Locurile pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.

Preț bilete:

12 lei preț întreg

5 lei preț redus

Informații la tel. 0257/280526

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.