Ziarul electronic al arădenilor

Filmul Capernaum va fi proiectat la cinematograful Arta

Capernaum, unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima vreme ajunge în această săptămână și la cinematograful Arta.

Filmul s-a bucurat de 15 minute de ovații la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, unde a câştigat trei premii, inclusiv Marele Premiu al Juriului.

Capernaum este o emoţionantă poveste de supravieţuire în jungla periferiei moderne din Orientul Apropiat.

Filmul rulează în cinematografe din 8 martie, iar la cinematograful Arta îl vom viziona vinerea aceasta (22 martie), de la ora 20.00.

Realizat în haoticele cartiere din Liban, filmul lui Nadine Labaki, „Capharnaüm / Capernaum – Haos şi speranţă”, prezintă povestea inspirațională a unui băiețel care luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare.

Sinopsis:

Protagonistul debutant Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără experiență actoricească, spune povestea unui băiat libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas (Boluwatife Treasure Bankole), a cărui aventură urmează să înceapă.

Regia: Nadine Labaki

Durată: 121 minute

AP12 – acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani

Biletele pot fi achiziționate de la cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10.00 – 14.00, sau cu două ore înainte de începerea filmului.

Locurile pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.
Preț bilete:

– 12 lei preț întreg

– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

Informații la tel. 0257/280526

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Cinematograful Arta Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.