Ziarul electronic al arădenilor

Filmele „Proiectul Florida“ și „Mare și tare“, în grădina de vară de la cinematograful „Arta“

Arădenii sunt invitați și în acest week-end la proiecții de filme în aer liber. Pe marele ecran al grădinii de vară a Cinematografului Arta vor rula filmele „Proiectul Florida“ (26 iunie, ora 21.45) și „Mare și tare“ (27 iunie, ora 21.45).

Drama „Proiectul Florida“, regizată de Sean Baker, va fi proiectată vineri, 26 iunie, de la ora 21.45.

Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate.

În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim.

În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 21.45 este seara comediei, ocazie cu care va rula pelicula „Mare și tare“.

Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă și trimis să-și ispășească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-și pune afacerile în ordine.

Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viața dincolo de gratii.

Dar, în ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care muncește din greu și care nu a primit nici măcar o amendă de circulație, darămite să fi stat la închisoare. Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină „mare și tare” și, în acest proces, descoperă cât de tare se înșelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce privește părerea lor unul despre celălalt. Will Ferrell și Kevin Hart își unesc forțele în comedia „Mare și tare”, în care mai apar Tip „T.I.” Harris, Alison Brie și Craig T. Nelson.

Intrarea la proiecții este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza de rezervare la telefon 0257/280526 (luni – joi între orele 8.00 – 17.00, vineri între orele 8.00 – 14.00) sau la adresa de email cinemaartaarad@gmail.com.
În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate în altă seară.

Proiecțiile sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.