Ziarul electronic al arădenilor

Filme experimentale și o premieră, la cinematograful Arta

Încheiem proiecțiile lunii aprilie la cinematograful Arta cu filme experimentale și o premieră.

Programul de filme experimentale „Ne vedem joi“ continuă în ultima joi a fiecărei luni cu filme inedite din arhiva atelierului kinema ikon.

Astfel că joi 25 aprilie, de la ora 20.00, cinefilii vor putea viziona în sala mică filme experimentale recente marca Iulian Leonard.

Experimentul video este alcătuit din metaimagini axate pe spațiul public și pe ideea de colaj. Sacadările și soundtrack-ul se completează reciproc, dând naștere unor teme centrale cronologice. Lumea prezentată e pe cât de reală (haotică), pe atât de surprinzătoare (cosmosul triumfând asupra aparențelor).Intrarea la aceste eveniment este liberă.

Luna o încheiem cu un film american controversat, plin de mister și suspans. Under the Silver Lake va rula în premieră la cinema Arta vineri 26 aprilie, de la ora 20.00.

Filmul a fost selectat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2018, unde a atras atenția criticilor și cinefililor prin originalitatea sa, regie, soundtrack și imagine.

Filmul urmărește povestea lui Sam, un tânăr prietenos din Los Angeles, care devine un detectiv neașteptat, rapid implicat într-o situație complicată, în timp ce investighează dispariția misterioasă a vecinei sale de care s-a îndrăgostit. Biletele pentru acest film pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10.00 – 17.00, vineri, între orele 10.00 – 14.00, sau cu două ore înainte de începerea filmului.

Prețul unui bilet este: 12 lei preț întreg și 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.