Ziarul electronic al arădenilor

Filmare aeriană cu autostrada Nădlac-Arad

autostradaVIDEO Un film care cuprinde imagini de pe șantierul autostrăzii Nădlac-Arad, precum și imagini filmate din avion cu acest tronson de autostradă, a fost postat de forumul peundemerg.ro.

Filmul, care are o durată de 30 de minute, începe cu imagini din timpul lucrărilor efectuate, după care este prezentată o filmare aeriană cu tronsonul de autostradă Nădlac-Arad.

„Prima conexiune cu altă țară pe autostradă… Abia aștept și primul tunel montan pe autostradă”, a scris unul dintre utilizatorii forumului.

„La ora actuală cred că e cea mai calitativă autostradă din România!”, a comentat un alt utilizator.

În cursul zilei de sâmbătă va fi deschis circulaţiei şi lotul II al autostrăzii Nădlac-Arad, cuprins între Pecica şi Arad.

Lotul II are o lungime de 16 kilometri, însă şase kilometri au fost deschişi circulaţiei în luna decembrie 2014, odată cu primul lot, pentru a exista legătură între DN7 şi şoseaua de mare viteză.

Astfel, vor mai fi deschişi traficului cei zece kilometri rămaşi, cuprinşi între DN7 Pecica şi Arad.

Toto sâmbătă va fi inaugurat primul punct de trecere a frontierei aflat pe o autostradă din România, cu 20 de benzi de circulaţie, supravegere video cu recunoaştere automată a numerelor de înmatriculare şi parcare pentru camioane.

Costurile de amenajare au fost de 30 de milioane de lei.

Noul punct de control de la graniţă, aflat la joncţiunea A1 (RO) şi M43 (H), se va numi Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (RO) – Csanadpalota (H).

Punctul de frontieră se află pe teritoriul României, la aproximativ zece kilometri de Vama Nădlac, situată pe DN 7, care în prezent este cea mai mare de la graniţa cu Ungaria.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.