Ziarul electronic al arădenilor

Fifor: „Aradul va avea cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă”

Vicepremierul României, senatorul de Arad Mihai Fifor, este în măsură să le dea o veste excelentă arădenilor, legată de reabilitarea Policlinicii CFR şi transformarea acesteia într-un centru regional modern de diagnostic şi tratament ambulatoriu, în contextul în care astăzi s-a semnat contractul de proiectare, lucrările de execuţie urmând să înceapă în această toamnă.

„Pentru mine este un proiect drag, unul de suflet şi îmi onorez promisiunea făcută arădenilor în timpul mandatului meu ca ministru al Apărării. Am aprobat atunci partea de finanţare, cu gândul la cei de acasă, mai ales că unitatea sanitară nu va deservi doar personal militar și rezerviști, ci și personal civil, cetățeni ai Aradului.

Am insistat şi insist ca oraşul nostru să aibă cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă. Vor exista 16 cabinete care vor funcționa pe două ture și vor fi deservite de 22 de medici specialiști și 22 de asistenți medicali. De asemenea, vor mai exista două laboratoare de analize medicale.

Astăzi am parcurs un pas important în această direcţie prin semnarea contractului de proiectare, exact cum am promis. Este un proiect extrem de ambiţios şi îl voi duce în mod armonios la îndeplinire pentru că arădenii merită un act medical de calitate şi condiţii sanitare de excepţie”, spune senatorul Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.