Ziarul electronic al arădenilor

Fifor: Am cerut primarului Bibarț o întâlnire între reprezentanții Primăriei și parlamentarii de Arad

Ca o formă de normalitate în ceea ce privește fluxul de comunicare instituțional, deputatul Mihai Fifor a făcut apel la bunele intenții ale primarului Bibarț, pentru instituirea unui dialog cu parlamentarii de Arad, pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad.

„Zilele trecute, am cerut, în direct, primarului Bibarț ceea ce mi se pare un lucru normal și necesar pentru buna funcționare a administrației publice locale, fie ea la nivel județean, fie la nivelul municipiului Arad: o întâlnire de lucru intre reprezentanții primăriei și parlamentarii de Arad, indiferent de culoarea lor politică.

Urmează dezbaterea și adoptarea Legii bugetului de stat pentru 2021 și mi se pare firesc să putem discuta pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad cu primarul Bibarț. Nu este doar un gest de normalitate, ci un mod transparent și eficient de a sprijini administrația locala în beneficiul cetățenilor Aradului.

Din păcate, Gheorghe Falcă nu a fost niciodată capabil de dialog instituțional. Sper ca domnul Bibart să arate mai multa deschidere spre un dialog constructiv în folosul arădenilor”, precizează președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.