Ziarul electronic al arădenilor

Fifor a spus de ce nu a semnat scrisoarea în care se cerea demisia lui Dragnea

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, precizează că nu este unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea, în care i se cerea demiterea, el subliniind că nu se va „dezice” niciodată de liderul PSD, care i-a oferit o demnitate importantă în Guvern.

„Nu îmi place să cred că în PSD putem discuta de tabere. Despre diferenţe de opinii, da, dar nu de tabere. (…) Am văzut tot felul de ştiri şi momentele în care au apărut aceste ştiri. Eu nu pot să mă dezic vreodată sau să plec de lângă liderul de partid vreodată, omul care mi-a acordat de două ori şansa de a fi ministru, (…) să fiu ministru al Apărării, demnitate care nu e de ici de colo. Eu fac parte dintr-o echipă de care nu am să mă dezic niciodată. E o echipă bună, condusă de Liviu Dragnea, de Viorica Dăncilă. E extrem de puţin probabil că vreodată o să fac un pas în lateral. (…) PSD e sub asediu din ianuarie 2017 sub toate formele”, a declarat ministrul Apărării, Mihai Fifor, care este și senator de Arad.

Precizările vin după ce Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu au dat publicităţii, înainte de CEx PSD de la finele lunii septembrie, o scrisoare cu 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor.

La acel moment, au apărut informaţii în spaţiul public potrivit cărora unul dintre semnatarii scrisorii este şi Mihai Fifor, mai ales pentru că nu a fost prezent la CEx. La acel moment, Fifor se afla în SUA.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.