Ziarul electronic al arădenilor

Fetiță de un an, ascunsă sub haine la frontieră

ptf-naO fetiță în vârstă de un an a fost găsită ascunsă sub haine, într-un autoturism, părinții acesteia încercând să o treacă ilegal granița pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota.

Fetița a fost descoperită într-un autoturism Ford, înmatriculat în Germania, condus de Cristofor D., de 21 ani, din județul Giurgiu. În autoturism se mai aflau patru persoane adulte, toate cu domiciliul pe raza județului Ialomita.

„Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii de frontieră arădeni au descoperit pe bancheta din spate, ascunsa sub haine, o fetiță in varsta de 1 an. Polițiștii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care părinții minorei (șoferul și una dintre persoanele din autoturism) au declarat ca au recurs la această metodă deoarece nu dețin documente de călătorie valabile pentru minoră“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Conform sursei citate, polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participație improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.