Ziarul electronic al arădenilor

Festivalul „Folk Maris“, ediția 2021, la Port Arthur. PROGRAM

Festivalul „Folk Maris“ va fi organizat în al treilea sfârșit de săptămână din luna iulie, în zona Port Arthur, cu scopul de a promova muzica folk românească, dar și o zonă turistică atractivă din municipiul Arad.

Evenimentul se dorește a  fi un maraton de muzică bună, iar gazdele, comercianții de la Port Arthur, vor pregăti, în fiecare seară, mâncăruri românești, fie la grătar, fie la ceaun.

Astfel, în 16 – 17 iulie sunt programate două concerte cu soliști renumiți ai muzicii de gen, atât din Arad, cât și din țară.

Concertele vor începe, în fiecare seară, la ora 19.00.

Muzica folk este una de suflet pentru români, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică.

Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce transformă concertele în stări adevărate.

Port Arthur este o zonă situată pe malul Mureșului, în care peisajele naturale se îmbină cu ofertele culinare și de relaxare, care, în ultimii ani a fost căutată în special de arădenii care și-au dorit să petreacă timpul liber într-o oază de liniște, dar și de turiștii atrași de natură.

Festivalul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Intrarea va fi liberă, iar spectatorii sunt rugați să respecte măsurile legale pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

PROGRAM:

Vineri, 16 iulie, ora 19.00

Fără zahăr

Călin Pop&Raul Silaghi

Dana Florian

Nova Band

Monica Mihaela Cojocaru

Raul Nica

Sâmbătă, 17 iulie, ora 19.00

Nightlosers

Maria Răducanu

Marius Bațu

Raul Cârstea

Daniel Julean&Nicoleta Brola

Oliver Goilean

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.