Ziarul electronic al arădenilor

Fenomenul de bullying, prezentat și explicat copiilor din Galșa

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu cei ai Poliției Comunale Șiria, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, au vizitat, joi, copiii din Parohia Galșa.

Copiilor le-a fost prezentat și explicat în detaliu fenomenul de bullying, fiind discutate și alte aspecte de interes pentru ei, legate de viața socială în online.

Împreună cu părintele paroh, comunitatea și autoritățile din Galșa se implică în creșterea și educarea copiilor, organizând activități de petrecere a timpului liber atât în timpul școlii cât și în vacanță.

Aceste activități în parteneriat continuă pe toată perioada vacanței, în taberele școlare din județ și în locurile populare de petrecere a timpului liber a tinerilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.