Ziarul electronic al arădenilor

Femeie tâlhărită pe o stradă din Arad. Autorul a fost reținut

VIDEO O femeie a fost tâlhărită pe o stradă din municipiul Arad, autorul faptei, un tânăr de 20 de ani, fiind reținut cu ajutorul unor locuitori din zonă, alertați de strigătele de ajutor ale victimei.

Polițiștii au fost sesizați miercuri seara, prin apelul de urgență 112, despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului.

„În fapt, în jurul orei 22.00, o femeie de 45 de ani, din Arad, în timp ce se deplasa pe jos pe strada Gorunului din municipiu, ar fi fost acostată de un tânăr care, prin smulgere, i-ar fi sustras un lanț din metal galben pe care aceasta îl purta la gât. Imediat după comiterea activității infracționale, tânărul ar fi încercat să-și asigure scăparea și totodată sustragerea de la răspundere penală, luând-o la fugă“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, la strigătele femeii, câțiva locuitori de pe o stradă adiacentă locului în care s-a produs fapta, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică, au pornit în urmărirea fugarului, reușindu-se prinderea și identificarea celui în cauză.

„Asupra tânărului tâlhar de doar 20 de ani, din Chișineu Criș, a fost găsită o bucată din lanțul smuls de la gâtul persoanei vărămate. Pentru fapta comisă, tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată“, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.