Ziarul electronic al arădenilor

Femeie tâlhărită în timp ce se întorcea de la serviciu

talharie-suspectaO femeie a fost tâlhărită, în localitatea arădeană Nădab, în timp ce se întorcea de la locul de muncă, autorii faptei fiind identificați, iar unul dintre ei a fost arestat.

Conform procurorilor, Covaci Remus, împreună cu un minor, au urmărit-o, marți, pe femeie, în timp ce aceasta se îndrepta de la locul de muncă spre domiciliu, pe un drum agricol de la marginea localităţii Nădab.

Bărbatul a lovit-o pe femeie de mai multe ori cu pumnii şi picioarele în zona capului şi i-a luat poşeta în care se aflau mai multe bunuri şi 600 lei.

„Ulterior agresiunii exercitate, asupra persoanei vătămate, inculpatul Covaci Remus, care avea asupra sa poşeta, a fugit de la locul faptei însoţit de inculpatul minor L.G.I., faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată“, au menționat anchetatorii.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Judecătoriei din acest oraș arestarea preventivă a lui Covaci Remus, cercetat pentru tâlhărie calificată.

Judecătoria Chişineu Criş a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpaţilor, au mai informat procurorii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.