Ziarul electronic al arădenilor

Femeie șantajată. Autorii i-au cerut 3.000 de euro

O femeie a fost șantajată cu publicarea pe rețelele de socializare a unor fotografii considerate compromițătoare, autorii faptei fiind depistați și reținuți de polițiștii din orașul arădean Chișineu Criș.

Autorii șantajului sunt un bărbat de 30 de ani și o femeie de 31 de ani, din Zărand, care sunt cercetați acum pentru șantaj în formă continuată.

„Polițiștii cercetează un bărbat și o femeie, din Zărand, care, în perioada decembrie 2017 – iunie 2018, ar fi trimis unei femei, în mod repetat, mesaje scrise și vocale cu amenințări referitoare la dezvăluirea soțului și familiei și postarea pe rețelele de socializare a unor fotografii compromițătoare, pretinzând suma de 3.000 de euro pentru a nu le face publice“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad. Conform sursei citate, femeia bănuită de săvârșirea faptei ar fi amenințat persoana vătămată cu acte de violență și defăimarea acesteia în comunitate.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj în formă continuată“, a mai menționat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.