Ziarul electronic al arădenilor

Femeie însărcinată, implicată într-un accident de circulație

O femeie însărcinată a rămas blocată în autoturismul pe care îl conducea, în urma unei coliziuni cu un tramvai, în zona UTA din municipiul Arad.

Femeia conducea un autoturism Fiat, dinspre Gară spre UTA, iar în fața stadionului „UTA – Francisc Neuman“ a intenționat să vireze spre Calea Victoriei. În momentul efectuării virajului, mașina condusă de femeia gravidă s-a lovit de un tramvai.

În urma impactului, femeia a rămas blocată în autoturism, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

„Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, unul SMURD și unul de descarcerare, a intervenit în zona UTA pentru salvarea unei victime, o femeie însărcinată, încarcerată într-un autoturism care a întrat în coliziune cu un tramvai.
Datorita profesionalismului, echipajului de descarcerare, victima a fost eliberata în mai puțin de 5 minute și predata în viață, stabilă, cooperantă, echipajului SMURD“, a informat ISU Arad.

Femeia, care s-a lovit la cap în momentul impactului, a fost transportată la Unitatea de Primire-Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.

Polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidental rutier.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.