Ziarul electronic al arădenilor

Femeie din Zărand, găsită moartă în casă după 6 luni

medicina-legalaCadavrul unei femei în vârstă de 62 ani, din localitatea arădeană Zărand, care ar fi murit în urmă cu aproximativ şase luni, a fost descoperit în locuinţă, luni, de una dintre fiicele sale, care a mers să verifice casa, crezând că mama sa e plecată la muncă în Italia.

Cadavrul femeii a fost descoperit de o fiică vitregă, care locuiește la Timișoara, iar luni s-a dus la Zărand pentru a face curățenie în casa părintească.

Vecinii au spus că femeia de 62 de ani trebuia să plece în Italia, la sfârșitul lunii martie, iar de atunci nu a mai fost văzută. În acest interval, copiii femeii au încercat să o contacteze telefonic, crezând că mama lor este în Italia, însă aceasta nu a răspuns.

Femeia locuia singură, pentru că întreaga sa familie, cu excepţia unei fiice care locuieşte în Timişoara, e plecată în străinătate.

În cursul zilei de luni, fiica femeii a ajuns la Zărand, iar în momentul în care a intrat în casă a descoperit cadavrul aflat în stare avansată de descompunere.

Anchetatorii au precizat că nu există urme vizibile de violenţă pe corpul femeii, dar au cerut efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.

Cadavrul femeii a fost preluat de cei de la Medicină Legală, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.