Ziarul electronic al arădenilor

Femeie de 80 de ani, tâlhărită în centrul Aradului

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost tâlhărită în centrul municipiului Arad, de trei tineri care i-au furat 20 lei.

Pensionara a fost tâlhărită în seara zilei de 1 mai, în zona Podgoria.

„Pensionara tâlhărită de un grup de trei tineri în zona Podgoria, în seara de 1 mai 2017, poate să răsufle ușurată după ce poșeta i-a fost găsită de un concitadin pe o stradă din municipiu și, mai apoi, a fost predată Poliției Locale Arad.  În dimineața zilei de 2 mai, G.A. se îndrepta către locul său de muncă atunci când a observat  poșeta aruncată pe strada Carol Davilla“, se precizează într-un comunicat de presă remis de Poliția Locală Arad.

Bărbatul a predat poșeta Poliției Locale Arad. „Întregul interior al bagajului era răvășit în momentul găsirii, semn că aceia care au tâlhărit-o pe B.L., în vârstă de 80 de ani, nu au abandonat poșeta înainte de a căuta în interior bani sau obiecte de valoare“, au mai spus polițiștii locali.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică au căutat-o pe femeie pentru a-i returna poșeta în interiorul căreia se aflau, între altele, cheile apartamentului și actele sale de identitate.

Arădeanca le-a relatat polițiștilor locali că, în momentul în care a fost tâlhărită pe strada Traian Moșoiu, mai avea în poșetă și suma de 20 de lei.

„Dincolo de prejudiciul material minor, bătrâna a rămas cu spaima și rănile pricinuite de cei trei agresori“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.