Ziarul electronic al arădenilor

Femeie bătută și violată, în centrul Aradului

fotoO femeie a fost bătută, violată și tâlhărită în centrul Aradului, iar agresorul a fost trimis în judecată de procurori.

Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că, Gheorghe Teodor Beretchi, în  dimineaţa  zilei  de  17 iulie 2016,  între  orele  4.00-5.00, în timp ce se afla în zona Pieței Caius Iacob din municipiul Arad, a acostat o femeie, pe care a strâns-o de gât și a lovit-o cu pumnii.

„Prin  strângere  de  gât  şi  lovituri  cu  pumnii,  a  adus persoana  vătămată în  stare  de  inconştienţă, pentru  a  putea  întreţine  cu  aceasta  raport  sexual, actele  de  violenţă punându-i  victimei  viaţa  în  pericol. Ulterior  exercitării  acestor  acte  de  violenţă, inculpatul a întreţinut raport sexual cu persoana vătămată şi i-a  sustras telefonul mobil“, se menționează în probatoriu.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată, în  stare de arest preventiv a lui Gheorghe Teodor Beretchi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, viol şi tentativă de omor.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.