Ziarul electronic al arădenilor

Femei agresate de soți, în ziua de Paști. Bărbații sunt cercetați de polițiști

Trei femei din Șepreuș și Arad au fost agresate de soți, în ziua de Paști, bărbații fiind cercetați de polițiști, iar în aceste cazuri au fost emise și ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de cinci zile.

Polițiștii din Șepreuș au fost solicitați, chiar în ziua de Paști, la domiciliul unei familii din aceeași localitate, unde un bărbat de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool și-a amenințat soția, în vârstă de 48 de ani, spunându-i că o omoară.

Totodată, polițiștii de la Biroul Ordine Publică s-au deplasat, în seara aceleiași zile, la domiciliul unei familii din municipiul Arad, unde un bărbat de 33 de ani și-a lovit soția cu palma în zona feței.

Tot de Paști, în jurul orei 21.00, polițiștii de de la Ordine Publică s-au deplasat la domiciliul unei femei de 45 de ani, din Arad, care a sesizat faptul că soțul ei, în vârstă de 48 de ani a agresat-o, insuflându-i o stare de temere, din cauza căreia i-a fost frică să solicite sprijin.

„În toate cazurile s-a dispus evacuarea agresorilor din locuința comună și obligația de a nu se apropia de victime, fiind emise ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de 5 zile“, a anunțat IPJ Arad.

Conform sursei citate, în cele trei cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.