Ziarul electronic al arădenilor

Federaţia Română de Fotbal are o nouă identitate vizuală

VIDEO Membrii Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal au votat, miercuri, cu unanimitate de voturi, schimbarea identităţii vizuale a instituţiei, noua siglă a FRF fiind construită din imaginea stilizată a unui vultur, în culorile drapelului naţional.

În cadrul şedinţei a fost difuzat şi un film de prezentare al federaţiei, după care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat noul slogan, „Mai buni împreună“, apoi a solicitat membrilor afiliaţi să voteze schimbarea siglei.

„În ultimii cinci ani, Federaţia Română de Fotbal a transformat fotbalul românesc. O transformare care înseamnă zeci de noi competiţii, cu precădere la nivel de copii şi juniori, o creştere fără precedent după 1990 a numărului de practicanţi ai fotbalului, băieţi şi fete, o dezvoltare istorică pentru futsal şi fotbalul feminin. Spunem, cu toată încrederea, că atât fotbalul românesc, cât şi Federaţia Română de Fotbal, s-au transformat. Şi când spun Federaţia Română de Fotbal spun echipa FRF şi toţi membrii afiliaţi. Federaţia Română de Fotbal a căpătat o nouă identitate, atât în România, cât şi faţă de celelalte federaţii europene, faţă de UEFA şi FIFA”, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Imediat după şedinţa Adunării Generale a a FRF au fost schimbate toate siglele existente în Casa Fotbalului, cât şi site-ul federaţiei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.