Ziarul electronic al arădenilor

FCSB nu a făcut nicio ofertă pentru David Miculescu

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, susține că FCSB n-a făcut, cel puțin deocamdată, o propunere concretă pentru David Miculescu, cu care a purtat discuții după apariția interesului manifestat de Gigi Becali.

„Toată lumea îl cunoaște pe domnul Becali, nu ne-au deranjat cu absolut nimic declarațiile sale (n.r. despre David Miculescu). Miculescu este un jucător tânăr, cu potențial, este normal să iasă în evidență pentru un eventual transfer și nu doar pentru echipele din România care-și permit sume de transfer, dar și pentru cele de afară.

El a rămas cu capul pe umeri, am avut o discuție foarte serioasă cu el în ceea ce privește toate acele zvonuri. Sunt doar zvonuri atât timp cât nu a venit nimic oficial, dacă la asta ne raportăm. David știe că trebuie să rămână foarte concentrat pe ceea ce are de făcut la UTA, pentru că mai are multe de arătat aici. Este într-o creștere evidentă și randamentul lui este unul bun, dar e capabil de mai mult”, a declarat Laszlo Balint, la o conferință de presă.

David Miculescu, jucător crescut la UTA, a fost integralist în cele două partide disputate de arădeni în acest sezon, 0-0 cu Farul și 1-0 la Pitești, cu FC Argeș.

Gigi Becali a recunoscut că îl dorește pe David Miculescu, dar nu este dispus să achite o sumă importantă de transfer, motiv pentru care vrea să aștepte până la finalul sezonului următor, când contractul atacantului cu UTA expiră.

„Să fie sănătoși cei de la UTA! Să sune ei dacă vor. De ce să mă rog? Într-un an și jumătate îl iau gratis. Să joace acolo și-l iau gratis după aceea“, a spus Gigi Becali, pentru GSP.ro, în urmă cu câteva zile.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe David Miculescu de la UTA pentru că este „frumos“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.