Ziarul electronic al arădenilor

FCSB a împărţit lotul în două. O parte va evolua cu UTA, iar alta împotriva Stelei

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru acest weekend a împărţit lotul în două, o parte dintre jucători urmând să evolueze în meciul de Liga I cu UTA, iar o altă parte în meciul formaţiei a doua a clubului cu CSA Steaua din etapa a 11-a a Ligii a III-a.

„Noi avem o serie de jucători care pot participa şi la meciurile echipei secunde din Liga a III-a. Am considerat că pentru acest meci să împărţim oarecum lotul în două. Dar pentru noi e foarte important meciul de mâine seară de la Arad pe care trebuie să-l câştigăm“, a spus tehnicianul.

El a menţionat că formaţia sa trebuie să câştige la Arad pentru a-şi menţine prima poziţie în Liga I.

„Urmează o deplasare lungă, vom întâlni o echipă bună. UTA are o dublă motivaţie, ca să spun aşa, mai întâi pentru că sunt destul de aproape de accederea în play-off, iar apoi pentru că pe teren propriu au câştigat doar un singur meci. Aşa că ambiţia lor va fi foarte, foarte mare. Noi însă mergem acolo încrezători. Vrem să ne păstrăm prima poziţie, să câştigăm şi să mai adăugăm trei puncte în clasament“, a afirmat antrenorul.

Întrebat dacă va menaja anumiţi jucători în vederea partidei cu CFR Cluj din etapa următoare, Anton Petrea a răspuns: „Nu, ne interesează să câştigăm următorul meci. Căutăm să aliniem cel mai bun unsprezece posibil. Tot ceea ce contează sunt punctele de mâine seară“.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 27-a a Ligii I.

Tot sâmbătă, dar de la ora 15.00, FCSB 2 va întâlni în deplasare formaţia CSA Steaua, într-o partidă din etapa a 11-a a Seriei a 4-a a Ligii a III-a.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.