Ziarul electronic al arădenilor

FCC Baschet Arad a transferat o jucătoare din Cipru

FCC Baschet Arad a perfectat primul transfer în perspectiva noului sezon competiţional, Veatriki Akathiotou (23 de ani), un conducător de joc venit din Cipru, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Internaţionala cipriotă Veatriki Akathiotou posedă şi cetăţenia română, are 1,66 m şi vine de la semifinalista APOEL Nicosia.

Akathiotou a fost a doua cea mai bună marcatoare a campionatului, cu o medie de 21,9 puncte pe meci şi cea mai bună pasatoare a sezonului (medie de 4,8 assist-uri pe meci). Ea a fost desemnată jucătoarea cu cea mai spectaculoasă ascensiune din campionatul cipriot.

„Voi dobândi multe lucruri pozitive de la această echipă. Este unul dintre cele mai de succes cluburi de baschet din România cu 9 ligi naţionale şi 2 cupe româneşti. În România vreau să concurez cu cele mai bune şi sunt convinsă că îmi voi îmbunătăţi jocul. Îmi doresc să progresez la toate capitolele, inclusiv ca persoană.

Am aşteptări mari faţă de mine. Va fi un nivel diferit, loc diferit, intensitate diferită pentru mine odată cu venirea la Arad. Trebuie să mă adaptez rapid, să muncesc şi să rămân focalizată în orice moment. Ştiu câteva lucruri despre campionatul românesc de când eram în echipa naţională a U20“, a declarat Veatriki Akathiotou.

foto: baschetarad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.