Ziarul electronic al arădenilor

FC Voluntari – UTA Arad, scor 0-0, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I

Astra Giurgiu şi Poli Iaşi au retrogradat, iar FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga I, după rezultatele înregistrate, miercuri, în meciurile din ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

Dinamo – Chindia Târgovişte  0-0

FC Hermannstadt – FC Argeş 1-0

FC Voluntari – UTA Arad  0-0

Gaz Metan Mediaş – Poli Iaşi  4-2

FC Viitorul – Astra Giurgiu  1-0

Ocupantele locurilor 7 şi 8 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out (Chindia şi FC Viitorul, deoarece UTA nu are licenţă UEFA).

Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa (probabil locul 4 din play-off), pentru a stabili echipa care va juca în UEFA Conference League.

Barajul pentru UEFA Europa Conference League, dintre ocupantele locurilor 1 şi 2 play-out, se va disputa miercuri, 26 mai, cu începere de la ora 18.30. Barajul se va decide într-o singură manşă, programată pe terenul echipei mai bine clasate la finalul play-out-ului.

Câştigătoarea va juca finala pentru locul de UEFA Europa Conference League, în data de 30 mai 2021.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.