Ziarul electronic al arădenilor

Fântâna arteziană din zona sălii Polivalente a fost reamenajată

Fântâna arteziană din zona Polivalentă oferă un spectacol de lumină și culori.

Dacă la începutul lunii mai, ca urmare a solicitărilor consilierului municipal liberal Liliana Waas, au fost plantați arbuști, răsadurile de flori au fost înnoite, iar jardinierele vopsite, fântâna a fost reparată la rândul ei şi apoi a fost montată o instalaţie de iluminat.

Amenajările au fost făcute de Primăria Municipiului Arad prin Gospodărirea Comunală, administraţia liberală arădeană acordând o importanţă deosebită regenerării spaţiilor de agrement.

„Locul unui consilier local nu este în birou, merg în permanenţă pe teren pentru a sta de vorbă cu arădenii, iar arădenii din zona Polivalentă îşi doreau ca fântâna arteziană de aici să fie repusă în funcţiune. Munca în echipă totdeauna dă rezultate bune, muncim împreună cu primarul Călin Bibarţ, cu consilierii și colegii din PNL. Îmi doresc un Arad în care să vii și din care să nu îți mai dorești să pleci”, a declarat consilierul local municipal Liliana Waas.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.