Ziarul electronic al arădenilor

Familia Regală își petrece sărbătorile la Săvârșin. PROGRAM

Familia Regală a României își va petrece sărbătorile de iarnă la Domeniul Regal de la Săvârșin, unde va primi colindători, atât din județul Arad, cât și din țară, dar și din Republica Moldova.

De asemenea, membrii Familiei Regale vor oferi cadouri angajaților și colaboratorilor, iar Principesa Moștenitoare Margareta va împărți sute de cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin.

Vineri, 23 decembrie, Familia Regală va primi colindătorii la Săvârșin, în interiorul Domeniului Regal.

„Sunt așteptați de-a lungul zilei, în Satul Regal, toții românii, din județele țării și din Republica Moldova, cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Sunt binevenite grupuri reprezentând asociații sau instituții, școli sau formații muzicale, care doresc să colinde sau să transmită la mulți ani Familiei Regale și să ia parte la tradiționala sărbătoare de la Castelul Regal Săvârșin dedicată Crăciunului“, se menționează într-un comunicat de presă al Casei Regale.

Tot vineri, de la ora 11.00, Principesa Moștenitoare Margareta și Principesa Maria oferă Centrului pentru persoane vârstnice „Căprioara“ din Săvârșin, cu sprijinul Studio Moderna – Dormeo, saltele, perne și așternuturi pentru pat.

La ora 12.00, Principesa Moștenitoare și Principesa Maria vor oferi daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin.

„Vor participa primarul și preotul comunei, precum și reprezentanți ai Casei Majestății Sale. Cu sprijinul Lidl România și Kandia Dulce, vor fi oferite 300 de pachete cu alimente și produse necesare casei“, se mai menționează în comunicatul de presă.

La ora 14.00, ca în fiecare an, Principesa Moștenitoare Margareta va prezenta presei, în Castelul Regal Săvârșin, bradul din Salonul mare și masa de Crăciun din Sufrageria mare.

La ora 17.00, Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Principesa Maria vor asista, în Muzeul Regal al Automobilului, la concertul de colinde susținut de Corala Regală Transilvană și artiști lirici ai Operei Naționale din Cluj-Napoca.

De la ora 18.00, Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Principesa Maria vor oferi, în Muzeul Regal al Automobilului, cadouri angajaților și colaboratorilor.

Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 10.00, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va transmite Mesajul de Crăciun 2016.

De la ora 12.00, Familia Regală primește, în piața din Satul Regal, Dubașii din Săvârșin. La ora 19.00, Familia Regală își petrece Ajunul Crăciunului în cadru privat.

În ziua de duminică, 25 decembrie, Familia Regală va participa la Slujba de Crăciun, la Biserica ortodoxă din comună.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.