Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Familia o caută. O fetiță din Arad a dispărut. Dacă ați văzut-o, sunați la 112!

În ziua de 13 aprilie 2021, David Rodica-Simina, de 9 de ani, a plecat de la domiciliul său de pe strada Hațeg, din municipiul Arad, și până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente: înălţime 110 cm, păr șaten, ochi căpui, față rotundă. Nu se cunoaște îmbrăcămintea acesteia.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

În urma activităților desfășurate de polițiștii S.I.C., împreună cu cei de la Secția 1 din cartierul Aurel Vlaicu, minora a fost depistată pe raza municipiului.

„Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, relatând că a fost la o cunoștință în toată perioada în care a fost plecată de acasă. Se continuă cercetările pentru clarificarea stării de fapt, fiind informată D.G.A.S.P.C. Arad cu privire la cele întâmplate“, a informat, miercuri, IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.