Ziarul electronic al arădenilor

Falși angajați ai Polaris încearcă să obțină bani de la arădeni

Arădenii sunt sfătuiți să nu răspundă cererilor venite din partea unor indivizi, care solicită sume de bani de la oameni, susținând că sunt angajați ai SC Polaris și au rămas fără carburant la mașini și, astfel, nu se pot întoarce la unitate.

Apelul a fost făcut de SC Polaris SA, care le cere arădenilor că atunci când primesc astfel de cereri să anunțe Poliția.

„Conducerea SC Polaris M Holding SRL dezavuează campania de denigrare la care este supusă societatea de personaje rău intenţionate şi certare cu legea. Unitatea noastră atrage atenţia tuturor locuitorilor de pe raza municipiului Arad că, de mai bine de o săptămână, doi indivizi acţionează în mai multe cartiere din Arad, din uşă în uşă, dându-se drept angajaţi ai SC Polaris M Holding SRL şi solicitând bani de la cetăţeni. Scuza acestor doi indivizi certaţi cu legea este faptul că societatea noastră se află într-o situaţie dificilă şi că au nevoie de bani de benzină pentru a se putea întoarce cu maşina în bază“, se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de SC Polaris.

Conform sursei citate, în urmă cu o săptămână, aceste persoane au acţionat în zona centrală a orașului, potrivit informaţiilor primite de la arădeni, iar în această săptămână au decis să bată la uşile locuitorilor din Grădişte.

„Îi rugăm pe toţi arădenii care se confruntă cu o astfel de situaţie să sune de urgenţă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad, dar să anunţe şi dispeceratul SC Polaris M Holding SRL Arad (la telefon 0728.281.730) pentru a putea lua imediat măsuri împotriva acestor infractori. Totodată, dacă deţineţi imagini cu cei doi indivizi, acestea sunt extrem de bine venite pentru identificarea lor, conducerea SC Polaris M Holding SRL depunând toate eforturile pentru a-i prinde pe cei care solicită în numele companiei bani de la arădeni“, este apelul făcut de SC Polaris.

În ceea ce priveşte falsa identitate a celor doi, îndemnul SC Polaris M Holding SRL este acela de a nu acorda nici un fel de sprijin acestor indivizi, indiferent de mărinimia şi bunele intenţii, aceştia urmărind câştiguri personale, nefiind reprezentanţii firmei.

Totodată, arădenii sunt sfătuiţi să nu apeleze la oferta celor care propun spre vânzare pubele sau servicii de vidanjare şi spălare, SC Polaris lucrând doar direct, pe bază de contract şi prin agenţii de pe teren deja cunoscuţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.