Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Trebuie să privim înapoi cu iertare şi înainte cu speranţă”

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a spus, în mesajul transmis de Anul Nou, că trebuie „să privim înapoi cu iertare şi înainte cu speranţă”.

Falcă a ales să transmită urarea de Anul Nou într-un mesaj video postat pe Facebook,

„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştiinţă. Să scriem fiecare filă numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citim cu bucurie. Doresc ca anul în care intrăm să vă aducă multe binecuvântări, har şi pace şi fiecare secundă să o petreceţi sub protecţia lui Dumnezeu. Un an nou binecuvântat!”, a afirmat Gheorghe Falcă.

La trecerea dintre ani, primarul a fost prezent în centrul Aradului, unde a urcat pe scenă alături de reprezentanți ai administrației locale.

„La mulţi ani Arad, să avem un an frumos! La Mulţi Ani Arad şi multă sănătate!“, a spus primarul Gheorghe Falcă, care a urcat pe scenă alături de fiica sa Ana Maria.

Pe scenă au mai urcat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, dar şi consilieri locali, judeţeni sau parlamentari.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.