Ziarul electronic al arădenilor

Falcă – tinerilor liberali: „Sunteţi albinele frumoase ale partidului“

Tinerii liberali sunt „albinele frumoase“ ale partidului, a afirmat Gheorghe Falcă, primarul Aradului, la Congresul TNL de la Palatul Parlamentului.

„Vreau să vă mulţumesc, pentru că sunteţi albinele frumoase ale partidului. Vreau să ne aplaudăm reciproc, (…) eu pe dumneavoastră pentru că aduceţi la acest mare stup al PNL ştiinţa şi dorinţa dumneavoastră…

Vă mulţumesc că m-aţi invitat. Şi mă întoarceţi în timp în emoţia din 1998 – eram un candidat pentru funcţia de preşedinte la tineret. Era emoţie, era dorinţă, era speranţă. Am trăit acea experienţă şi, peste ani, colegii mei m-au întrebat: «Şi, totuşi, de ce ai câştigat?». Le-am spus că am câştigat pentru că m-am comportat ca un prieten în relaţia cu colegii mei din ţară, pentru că împreună făcusem deja istorie (…) în organizaţia de tineret. (…)

Sper să reuşim ca împreună să punem cap la cap valorile creştin-liberale, iar peste ani să ne invitaţi la marele congres al PNL pe care dumneavoastră să-l conduceţi“, a afirmat Falcă.

Peste 930 de delegaţi s-au reunit duminică, la Palatul Parlamentului, pentru a alege noua conducere a TNL. Cei trei candidaţi pentru şefia TNL sunt Mara Mareş, Radu Surugiu şi Vlad Varga.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.