Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Solicit, încă odată, demisia domnului Văcean!“

falca1Primarul Gheorghe Falcă a cerut, din nou, demisia directorului Filarmonicii de Stat Arad, Alin Văcean, după ce acesta a trimis un mesaj jignitor unui fost consilier local, pe care l-a catalogat ca fiind „fraaaierul desăvârşit“.

Gheorghe Falcă a spus, luni, că limbajul folosit de Alin Văcean în mesajul trimis fostului consilier local Cătălin Lazurcă „nu este permis unui conducător de instituție“.

„Mesajul directorului Filarmonicii pentru fostul consilier Cătălin Lazurcă confirmă că solicitarea noastră către acesta de a-şi da demisia este normală. Comportamentul domnului Văcean depăşeşte limitele unui manager la o instituţie de cultură. Dacă dânsul respectă melomanii şi oraşul ar trebui să se retragă din funcţie. Eu cred că un astfel de limbaj nu este permis unui conducător al unei instituţii. De aceea, public, încă odată, solicit demisia domnului Văcean şi sper să respecte solicitarea noastră, să respecte melomanii şi oraşul Arad“, a declarat Gheorghe Falcă.

Zilele trecute, Alin Văcean, directorul Filarmonicii de Stat Arad, i-a trimis un mesaj fostului consilier local Cătălin Lazurcă. Mesajul adresat fostului consilier este unul jignitor și a fost făcut public de Cătălin Lazurcă.

„Mi-am amintit de mecla ta patetică de maimuţoi plăpând!:)))) Rămâi looserul anului, fraaaierul desăvârşit! La cât mai mulţi ani în ipostaza asta! Cu drag, Alin Văcean – managerul filarmonicii. (ăla ce „te-a făcut” să demisionezi, pitecantrop care eşti!:)))))”, este mesajul făcut public pe o rețea de socializare de Lazurcă.

Fostul consilier i-a răspuns directorului Filarmonicii cu următorul mesaj: „La mulţi ani şi ţie, nebunache“.

Anul trecut, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a mai cerut demisia directorului Alin Văcean, afirmând că acesta „a depășit toate normele de bun-simț privind conducerea unei instituții“.

Cătălin Lazurcă și-a dat, anul trecut, demisia din funcția de consilier local municipal și a spus că această decizie are „resorturi strict personale“.

CITITI SI:

Falcă, despre Văcean: „A depășit toate normele de bun-simț“

Cătălin Lazurcă și-a dat demisia din CLM Arad

mesaj

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.