Ziarul electronic al arădenilor

Falcă se întâlnește cu Dâncu. Tema discuției: CET Arad

cet aradPrimarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, se va întâlni cu vicepremierul Vasile Dâncu pentru a discuta despre deblocarea fondurilor guvernamentale pentru CET.

Conform unei informări a Primăriei Arad, întâlnirea va avea loc săptămâna viitoare, la solicitarea primarului.

Falcă a cerut această întâlnire cu vicepremierul după ședința Comisiei de Dialog Social, care a avut loc luni.

„Vom continua demersurile la București pentru interesele Aradului. Am discutat telefonic cu vicepremierul Dâncu să avem o nouă întâlnire, iar dânsul a confirmat pentru luni, 8 februarie“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul a mai afirmat că „soluția pentru datoriile CET este la bugetul de stat, nu în buzunarele arădenilor“.

„Procedurile au fost identificate în luna decembrie chiar la nivelul Guvernului. Dacă prefectul (Cosmin Pribac – n.r.) și parlamentarii PSD ar fi vrut cu adevărat să rezolve problemele Aradului, ar fi trebuit să discute cu responsabilii din Guvern, să susțină alături de municipalitate interesele arădenilor“, a mai declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Primarul Gheorghe Falcă a acuzat, luni, Prefectura, deputații PSD și o parte a mass-mediei că doresc ca din banii cetăţenilor să se plătească datoriile CET Arad.

Falcă susține că „există o campanie vizavi de ceea ce se întâmplă, astăzi, la CET Arad“.

Constat că în Arad se doreşte ca o obligativitate a Guvernului să fie îndeplinită de municipalitate. Constat că noi, cei de la Primărie, suntem singurii care ne batem să aducem banii de la Guvern, pe care Guvernul este obligat să ni-i dea şi nu să punem bani din banii cetăţenilor“, a declarat, luni, Gheorghe Falcă.

CITITI SI: Primarul Falcă s-a supărat pe ziariști, prefect și PSD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.