Ziarul electronic al arădenilor

Falcă rămâne în Arad. Nu mai vrea să fie ministru

falcaGheorghe Falcă susține că nu mai dorește să ocupe un loc de ministru, preferând să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Arad.

Falcă a spus, marți seară, în cadrul unei emisiuni tv că, deși își dorea un post de ministru, perioada în care își exercita mandatul ar fi fost scurt.

„Eu am spus că, dacă există posibilitatea să merg în Guvernul României, evident, după o experiență de 15 ani de administrație, doresc să intru și într-o poziție guvernamentală. Dar, văzând că timpul se reduce la un mandat de un an, sau un an și un pic, am spus la partid, și apoi am spus chiar public, că voi candida în 2016, la Primăria municipiului Arad“, a spus Falcă.

Primarul a mai afirmat în timpul emisiunii că el nu face politică „populistă“.

„Nu îmi fac o problemă vizavi de relația mea cu cetățenii. Eu nu fac politică populistă, fac politică corectă. Există o mare parte a orașului care apreciază lucrurile bune care s-au făcut în Arad“, a mai afirmat primarul Falcă.

La începutul acestui an, Gheorghe Falcă a afirmat că actualul guvern PSD nu va rezista mai mult de 3-4 luni.

De asemenea, Falcă a spus că are o experiență politică și administrativă care îi permite să ocupe un post de ministru într-un guvern PNL, putând să ofere soluții la problemele României.

„Pot să afirm că am o experiență politică și administrativă care, lăsând la o parte falsa modestie, îmi dau dreptul să afirm că aș putea să ofer soluții la problemele României dintr-o poziție guvernamentală“, a spus Gheorghe Falcă, la sfârșitul anului trecut.

La începutul lunii martie, Gheorghe Falcă a declarat că intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Arad, la alegerile locale din 2016.

CITITI SI:

Gheorghe Falcă: „Experiența îmi permite să ocup un post de ministru“

Falcă: Voi candida pentru un nou mandat de primar

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.