Ziarul electronic al arădenilor

Falcă, online cu arădenii. VEZI avertismentele primarului

falcaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, va intra în dialog online cu cetățenii orașului, în cursul acestei săptămâni, și a făcut unele precizări pentrru cei care vor să-i pună întrebări.

Falcă a anunțat pe pagina sa de Facebook că joi, 18 februarie, începând cu ora 17.00, va răspunde întrebărilor puse de arădeni.

„Vă invit să-mi adresaţi întrebări (…) şi voi încerca să vă răspund tuturor. Pentru eficienţa discuţiei, vă rog să respectaţi următoarele reguli: nu adresaţi mai mult de două întrebări; nu formulaţi comentarii care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană; încercaţi să ţintiţi o problemă cât mai concretă, localizând-o în spaţiu şi timp. Vă mulţumesc şi spor la întrebat!“, a scris, luni, primarul Falcă pe pagina lui de Facebook.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunțat, la începutul acestei luni, că va relua dialogurile cu cetățenii pe rețelele de socializare, afirmând că astfel vrea să contracareze atacurile „murdare“ la adresa lui.

Falcă a spus că va discuta săptămânal, aproximativ 60-90 de minute cu cetățenii, care pot trimite întrebările sau pot intra în dialog online cu el.

„Pentru că am constatat că unii au început campania electorală murdară, am convenit ca, odată pe săptămână, să am audienţe în direct cu cetăţenii pe Facebook şi prin alte mijloace de comunicare, unde vreau să răspund direct la acuzaţiile murdare care au început şi sigur o să mai apară“, a spus Falcă.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a avut primele dialoguri cu cetățenii, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, în anul 2012.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.