Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: „Nu exclud să-mi continui activitatea la București“

falcaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat că își dorește să își consolideze poziția în administrația publică la alegerile locale din acest, dar nu exclude varianta de a-și continua activitatea într-o altă funcție, la București.

Gheorghe Falcă, care va candida pentru un nou mandat de primar, a spus, sâmbătă, că, în cazul în care va fi reales, își propune să dezvolte economia Aradului, dar și investițiile în educație și cultură.

„Am deja 16 ani de administraţie. Ştiu ce înseamnă greutăţile unui oraş, greutăţile oamenilor din oraş. Ne interesează să fim alături de cetăţeni, şi cetăţenii o să ne dea scorul pe care ni-l dorim. Mă interesează să investim mai mult în educaţie, în cultură, să regenerăm urban zona de blocuri şi să dezvoltăm economia Aradului într-un pol mare de dezvoltare“, a spus Falcă.

Acesta a spus că nu exlude să părăsească Aradul, pentru o funcție în București.

„Eu sper ca la alegerile locale să îmi consolidez poziţia în administraţia locală şi vom vedea mai târziu dacă va exista şi oportunitatea să-mi continui activitatea la Bucureşti“, a declarat Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.