Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: Nu am cerut să fie aduși refugiați la Arad

refugiatiMunicipalitatea nu a făcut nici un demers pentru a aduce refugiați la Arad și nu a alocat nici un ban în acest sens, a declarat, luni, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Primarul consideră că informațiile conform cărora ar intenționa să aducă refugiați la Arad sunt campanii „murdare“ la adresa lui.

„Bugetul Aradului a fost aprobat şi nu există niciun ban pentru refugiaţi, iar municipalitatea nu a făcut nicio hârtie pentru a primi refugiaţi. Doar domnul prefect (Cosmin Pribac – n.r.) poate spune că, în acest moment, la Centrul de Refugiați de la Horia avem refugiaţi şi nu cred că domnul prefect s-a opus existenţei acestor refugiaţi. Cred că aceste campanii murdare vor mai continua până la alegerile locale. Eu am încredere că cetăţenii din municipiul Arad văd realităţile muncii mele şi văd atacurile murdare a celor care vor să ocupe un scaun de primar“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul Falcă a făcut aceste afirmații după ce o parte a mass-mediei a scris că el ar fi cerut ca 15% din refugiații ajunși în România să fie duși la Arad.

CITITI SI: Andrei Ando: „Tema refugiaților nu mai este de actualitate“

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.