Ziarul electronic al arădenilor

Falcă merge la Washington pentru Micul Dejun cu Rugăciune

primar aradPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, va participa, în această săptămână, la Washington, Micul Dejun cu Rugăciune, eveniment la care participă mii de oameni din întreaga lume.

Micul Dejun cu Rugăciune este organizat, prin tradiție, în fiecare primă zi de joi a lunii februarie, iar în acest an au fost invitate peste 3.200 de persoane din SUA și alte 140 de țări și este marcat printr-un discurs al președintelui SUA.

Din delegația României va mai face parte senatorul Mircea Geoană, copreședintele PNL Alina Gorghiu, Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale.

„Sunt onorat să ajung în Washington, să particip la Mic Dejun cu Rugăciune cu preşedintele Obama. La acest eveniment am programate întâlniri cu congresmanii americani, cu structurile guvernamentale europene, dar şi întâlniri cu liderii europeni care participă la acest eveniment. Delegaţia României va avea o întâlnire special, vineri, cu oameni de afaceri americani, care au deja investiţii în România, a declarat Gheorghe Falcă.

Gheorghe Falcă a mai participat la Micul Dejun cu Rugăciune și în anul 2012.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.