Ziarul electronic al arădenilor

Falcă l-a invitat pe ambasadorul SUA la Centenarul Marii Uniri

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, l-a invitat pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, să participe la evenimentele care vor fi organizate anul viitor, când va fi sărbătorit Centenarul Marii Uniri.

Hans Klemm a efectuat, miercuri, o vizită la Arad, unde s-a întâlnit, la Primărie, cu primarul Gheorghe Falcă, prefectul Florentina Horgea și vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bâlcea.

În timpul întrevederii, Falcă i-a prezentat diplomatului date despre economia Aradului.

„În cadrul întrevederii primarul municipiului Arad l-a invitat pe domnul ambasador la evenimentele ce vor fi organizate cu prilejul Centenarului Marii Uniri, când va avea loc și o prezentare a evoluției economiei arădene în decursul celor 100 de ani de la Marea Unire. ES Ambasadorul Statelor Unite în România și-a manifestat deschiderea pentru a sprijini aceste activități și disponibilitatea de a accepta invitația făcută de administraţia locală“, se arată într-o informare a Primăriei Arad.

Primarul Gheorghe Falcă l-a însoțit, apoi, pe Hans Klemm la sediul companiei Astra Rail, unde a avut loc o întâlnire informală cu conducerea companiei și un tur al facilităților de producție existente aici.

Ambasadorul Statelor Unite s-a aflat pentru a doua oară la Arad, după ce anul trecut, cu ocazia primei vizite oficiale efectuate în municipiul nostru, a făcut o donație de cărți pentru Biblioteca Județeană.

CITITI SI: Ambasadorul SUA a vizitat Astra Rail din Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.