Ziarul electronic al arădenilor

Falcă își reia dialogurile cu arădenii pe Facebook

1781908_660992553939046_989002600_n-300x198Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunțat că va relua dialogurile cu cetățenii pe rețelele de socializare, afirmând că astfel vrea să contracareze atacurile „murdare“ la adresa lui.

Falcă a spus că va discuta săptămânal, aproximativ 60-90 de minute cu cetățenii, care pot trimite întrebările sau pot intra în dialog online cu primarul.

„Pentru că am constatat că unii au început campania electorală murdară, am convenit ca, odată pe săptămână, să am audienţe în direct cu cetăţenii pe Facebook şi prin alte mijloace de comunicare, unde vreau să răspund direct la acuzaţiile murdare care au început şi sigur o să mai apară.

Am fost săptămâna trecută acuzat că sunt incompatibil, săptămâna aceasta am fost acuzat că aducem refugiaţi în Arad, ba, mai mult plătim şi 28 de milioane de euro ca să vină refugiaţii în Arad. Toate aceste murdării trebuie să primească răspunsul adevărat. Cu referire la incompatibilitate, există un document de la ANI care infirmă acest lucru“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a avut primele dialoguri cu cetățenii, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, în anul 2012.

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.