Ziarul electronic al arădenilor

Falcă i-a trimis „în ultima bancă“ pe directorii Văcean și Costea

foto40-300x148Directorii Filarmonicii de Stat și ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad au intrat, marți, în colimatorul primarului Gheorghe Falcă, după ce s-a constatat absența celor doi manageri de la ședința Consiliului Local Municipal, unde urma să fie supus votului bugetul municipiului pentru anul 2015.

În debutul ședinței, Falcă s-a uitat în sală după cei doi directori, Alin Văcean şi Bogdan Costea, iar în momentul în care a văzut că aceștia lipsesc a cerut să fie chemaţi „de urgenţă“.

„Nu văd directorii de la Teatru şi de la Filarmonică. Dacă nu sunt aici, le cerem demisia. Se discută bugetele instituţiilor lor şi ei nu sunt aici?”, a spus primarul Falcă.

Primul care a ajuns în sală, după aproximativ 10 minute de la apelul primarului, a fost Alin Văcean, directorul Filarmonicii de Stat Arad, iar la câteva minute a ajuns și Bogdan Costea, directorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici“

Pentru că aproape toate scaunele din sală erau ocupate, cei doi directori s-au aşezat pe locurile rezervate consilierilor locali, fapt care l-a nemulțumit pe primarul Aradului.

Falcă le-a cerut celor doi directori să părăsească locurile destinate consilierilor și să meargă „în ultima bancă“.

„Cei doi directori… treceţi în ultima bancă. Aici, în faţă, sunt locurile rezervate pentru consilierii locali”, s-a adresat primarul celor doi directori, care s-au conformat imediat.

Directorii celor două instituţii s-au ridicat de pe scaunele consilierilor și s-au așezat în pe locurile rămase libere din spatele sălii.

Cei doi manageri au urmărit ședința fără alte comentarii și nu au dorit să-și spună părerile despre manevrele pe care le-au făcut la ordinul primarului Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.