Ziarul electronic al arădenilor

Falcă explică de ce Cionca e mai bun ca Țolea la șefia CJ Arad

Copreședintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a explicat motivele pentru care îl susține pe Iustin Cionca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Gheorghe Falcă a fost întrebat, joi, de jurnaliști, de ce Iustin Cionca este o alegere mai bună pentru a fi candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Arad, și nu Adrian Țolea, actualul președinte interimar al instituției.

Falcă a spus despre Iustin Cionca, fost deputat în Parlamentul României, că este „un om cu bun simţ, cu o experienţă administrativă legată de cetăţeni“.

„Mie îmi plac, întotdeauna, oamenii politici aleşi cu vot direct. Oamenii politici aleşi pe listă sunt aleşi în urma unei discuţii a partidelor. Întotdeauna eu merg pe mâna oamenilor care au fost aleşi cu votul uninominal. Mai mult de atât, domnul Cionca este un om care a avut un mandat de parlamentar, a fost în comisia juridică a Camerei Deputaţilor, ceea ce nu e un lucru de neglijat, iar atunci când a candidat în 2012, a fost omul politic care a câştigat colegiul, dar legea proastă a făcut să stea acasă“, a spus Gheorghe Falcă.

Fostul deputat Iustin Cionca este propunerea liberalilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, acesta fiind desemnat în urma alegerilor interne din cadrul filialei locale a PNL.

„Urmează Comitetul Director Judeţean, o structură cu peste 200 de membri, în care avem primari, viceprimari, consilieri locali, care trebuie să valideze sau să invalideze acest vot. În 22 ianuarie, domnul Cionca trebuie să ne prezinte un program şi la acest program va lucra împreună cu comisiile partidului“, a mai spus Falcă.

CITITI SI: Iustin Cionca, propunerea PNL pentru șefia CJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.