Ziarul electronic al arădenilor

Falcă după pierderea alegerilor de la Bocsig vede revirimentul PNL în Ardeal

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, susține că alegerile locale parțiale desfășurate la Bocsig, unde candidatul partidului s-a clasat pe locul al treilea, nu sunt un „semnal politic“, însă câștigarea alegerilor la Deva de către candidatul liberal este „un semnal clar al revirimentului PNL în Ardeal“.

Într-o postare pe Facebook, Falcă spune că mesajul principal al alegerilor parțiale este clar pentru el: „vedem declinul PSD și alternativa reprezentată de PNL“.

„Avem semnele clare ale revirimentului PNL în Ardeal. Am fost alături de liberalul Florin Oancea care a câștigat alegerile pentru funcția de primar la Deva. Oamenii dintr-un oraș important au arătat prabușirea încrederii în PSD și faptul că alternativa este PNL. Am discutat în campanie cu oamenii din diferite categorii sociale și cred că ne revine responsabilitatea construcției unui mesaj alternativ, a unei strategii alternative la PSD“, scris Falcă pe Facebook.

Liderul liberal arădean consider că „Aradul a fost și rămâne un reper al rezistenței anti-PSD“.

„Alegerile la Bocsig, o comunitate mică, nu echivalează cu un semnal politic. Acolo a câștigat fostul primar și fostul nostru coleg, Ciul. Dar așa este viața în politică, a ales un alt drum și a generat acest rezultat. O felicit pe doamna Adriana Băcioi, care a făcut ce se putea într-un termen scurt. Pentru unii colegi din partid este motiv să își afișeze oportunismul, noi vom face o analiză pertinentă și vom fi mai buni data viitoare. Mesajul principal al alegerilor parțiale este clar pentru mine: vedem declinul PSD și alternativa reprezentată de PNL. Ardealul revine la încrederea acordată PNL. Să nu uităm, Aradul a fost și rămâne un reper al rezistenței anti-PSD, vom da din nou trendul național“, a mai scris Falcă.

Alegerile locale parțiale pentru Primăria comunei Bocsig au fost câștigate de candidatul PSD, Teodora Abrudean. Aceasta a fost urmată de candidatul USR, Teodor Miclăuș, și Adriana Băcioi (PNL).

CITITI SI:

PNL Arad a găsit vinovații pentru pierderea alegerilor de la Bocsig

Teodora Abrudean, noul primar al comunei Bocsig

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.