Ziarul electronic al arădenilor

Falcă a depus jurământul. Mama, soția și fiica lui, prezente

2Gheorghe Falcă a depus, joi, jurământul la investirea în cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, iar în sală au fost prezente mama lui, soția, cu care se află în proces de divorț, dar și fiica lui.

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Regele Ferdinand“ din incinta Palatului Administrativ. Cu câteva minute înainte ca Gheorghe Falcă să depună jurământul, în sală și-au făcut prezența mama lui, soția lui, precum și fiica lui. Cele trei au urmărit momentul depunerii jurământului, iar apoi au ascultat discursul primarului.

„Sunt onorat să depun jurământul a patra oară pentru municipiul Arad. Este o mare cinste pentru orice om să depună un astfel de jurământ pentru comunitatea în care trăieşte. Sunt omul care crede în valorile familiei creştine. Şi iubirea şi dragostea m-au ajutat să fac lucrurile pe care le-am făcut, dar în acelaşi timp, să mă şi apăr. Dacă nu ai avea iubire şi dragoste nu ai rezista la lucrurile grele pe care le vedem şi le avem în societate. Sunt omul care cred în valorile familiei indiferent de ce problemă am eu. Aceste probleme sunt ale mele. Dar a crede în valorile respective trebuie să fie un ţel al tuturor oamenilor. (…) Astăzi am ocazia să o am pe mama aici, să vadă cum fiul ei este la al patrulea mandat de primar“, a spus Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este în proces de divorţ, acţiunea fiind introdusă de soţia acestuia, după aproape 14 ani de căsătorie.

Conform portalului Judecătoriei Arad, acțiunea de divorț a fost introdusă de Ela Falcă, iar cauza se va judeca la Secția Civilă.

CITITI SI: Primarul Gheorghe Falcă, în proces de divorț

1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.